Oferta DigiMobil RDS - tarife

Catre reteaua RCS&RDS fixa si mobila 0.01 euro/minut
Catre alte retele de telefonie fixa 0.02 euro/minut
Catre reteaua Romtelecom (intrajudetean si interjudetean) 0.02 euro/minut
Catre retele de telefonie mobila* 0.08 euro/minut
Catre retele fixe din alte state ale Uniunii Europene 0,08 euro/minut
Catre retele mobile din alte state ale Uniunii Europene 0,18 euro/minut
* tarifele sunt valabile pentru retelele de telefonie fixa si mobila cu care RCS & RDS are incheiate acorduri de interconectare (Vodafone, Orange si Zapp) ;
* pentru reteaua Cosmote tariful este de 0.10 euro/minut ;
serviciul de transmitere mesaje de tip SMS in reteaua de telefonie mobila RCS & RDS este de 0.01 euro/sms
serviciul de transmitere mesaje de tip SMS in reteaua de telefonie mobila Orange este de 0.04 euro/sms


Odata cu incheierea contractului, abonatii la serviciul de telefonie mobila DigiMobil primesc in custodie, in mod gratuit, un telefon mobil si o cartela SIM, pe toata durata contractului. Oferta promotionala este valabila pana la 31.12.2007 in limita stocului disponibil si se adreseaza doar persoanelor care au incheiate contracte pentru furnizarea oricaruia dintre urmatoarele servicii: acces la Internet, telefonie fixa sau televiziune prin cablu. De aceasta oferta nu pot beneficia utilizatorii ai caror contracte sunt suspendate sau reziliate pentru neplata sau persoanele care locuiesc in zone unde serviciul de telefonie mobila nu este inca disponibil.

Serviciul DigiMobil este oferit in completarea serviciilor de telefonie fixa RDS.Tel, astfel incat abonatul are la dispozitie atat echipamentul necesar (telefon mobil marca Huawei), cat si o grila de minute gratuite pe care o va putea utiliza din reteaua mobila.
Serviciul de telefonie mobila este complementar serviciului de telefonie fixa oferit de companie, prin urmare abonatul va putea utiliza numarul de minute gratuite aferente abonamentului de telefonie fixa RDS.Tel si pentru convorbirile initiate din reteaua DigiMobil.

Pentru inceput DigiMobil ofera servicii de voce, urmand ca in viitorul apropiat sa fie disponibile si serviciile de Internet, date si videotelefonie, specifice tehnologiei 3G. Pentru asigurarea unui standard tehnologic ridicat, RCS & RDS a inceput in urma cu cateva luni realizarea la nivel national a unei retele de tipul UMTS, avand ca furnizor de solutie integrata compania Nokia, lider in topul operatorilor de telecomunicatii la nivel mondial.

Acest site nu este unul oficial si nu are nici o legatura cu RCS&RDS iar informatiile de pe site nu sunt oficiale.